Testimonials

~ Be the cactus ~

Opdrachtgever van het eerste uur is Janneke Ananias van De Nieuwe Marketeer. Janneke attendeerde mij na een aantal oriënterende gesprekken op überhaupt het bestaan van VA's, wat ik destijds vakkundig beantwoorde met: "een Vie Wattes?".

Door onze gesprekken ben ik uit gaan zoeken wat het werk van een Virtual Assistent inhoudt en bood Janneke me de kans dit voor haar uit te gaan voeren.
 

Dit is wat Janneke zegt over onze samenwerking:

"Ik word he-le-maal gek in mijn hoofd! Zoveel ideeën, regel-dingen, social media content, teksten die geschreven moeten worden. Ik heb er letterlijk hoofdpijn van. HELP MIJ! Dat vertelde ik Paulien tijdens onze eerste meeting.

Ze bleek mijn reddende engel.Ik bleef maar ratelen over wat er allemaal op de to-do lijst staat voor mijn bedrijf. Paulien schreef alles op, ze stelde goede vragen en stelde deadlines. Er ontstond een plan.

En dat was precies wat ik nodig had: iemand waar ik zaken aan kan uitbesteden en een sterke persoonlijkheid die mij eerlijk feedback durft te geven als ik mijn eigen afspraak niet nakom.

 

Concreet verzorgt Paulien de social media berichten voor mij en mijn klanten. Omdat ik daar zelf geen tijd voor heb. Paulien heeft geen lange briefing of uitleg nodig. Je pitcht het idee en zij gaat ermee aan de slag. Het geeft mij als ondernemer rust dat Paulien mij achter de schermen helpt en ik erop kan vertrouwen dat alles ‘loopt’. Ze is super flexibel en is ook gewend om op afstand te werken. We zitten bijna nooit fysiek samen. Ik reis zelf veel en Paulien reist virtueel gewoon met me mee. Het maakt niet uit waar ik ben op deze wereld!"

 

Janneke Ananias, Online ondernemer & NLP Business Coach

Social Media

Het vertrouwen dat Marijke en Klaas Bouman mij hebben gegeven om hun nieuwe website voor hun appartementen te mogen bedenken en uitvoeren heeft geresulteerd in een leuke opdracht! 

Dit is wat Marijke & Klaas zeggen over onze samenwerking:

"Al ruim 40 jaar verhuren wij accommodatie op Schiermonnikoog. Al die tijd zijn wij, tot volle tevredenheid, lid geweest van de plaatselijke V.V.V. en verhuren we ook daarnaast via een andere vakantiesite. De V.V.V. gaat per 2021 over op een ander boekingssysteem waarin zij zelf de boekingen gaan verzorgen. Dat is iets wat wij niet willen.

Aangezien we toch graag zichtbaar willen blijven hebben we besloten om Paulien in te schakelen om een nieuwe website te maken. Dat de keus op Paulien is gevallen is omdat we alle vertrouwen hadden/hebben in haar kunnen.

 

Er is een eigentijdse overzichtelijke site gekomen met voldoende informatie over de appartementen en over activiteiten op het eiland, maar niet overbodig veel, met mooie foto’s daarbij, gemaakt door Maartje Koops, wat een heel goed beeld geeft van de appartementen. Wat vooral prettig is geweest, is dat er heel goed overleg heeft plaats gevonden tussen Paulien en ons via Skype, beeldbellen en telefoon. Dit natuurlijk omdat zij

op Curaçao woont. Dat was totaal geen probleem.

Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en die zijn ook in de site verwerkt. Wij bewonderen vooral haar geduld om ons uit te leggen wat werkt en wat niet werkt. Ook de teksten die Paulien voor haar rekening heeft genomen waar wij erg enthousiast van werden.
We kunnen zelf de boekingen bijhouden op een overzichtelijke pagina en voor de gasten, die de site bezoeken, is het ook duidelijk welke periode vrij of bezet is.

 

Een geweldig resultaat waar wij nog veel plezier van zullen hebben wat verhuur van de appartementen aangaat."

Marijke & Klaas Bouman, Appartementen Zonneweelde Schiermonnikoog

Website

Welke ondersteuning kan V@ Cactus jou bieden?