top of page
IMG_8321_edited_edited.jpg

over Paulien

"Paulien Jelijs is niet wijs" werd er vroeger met regelmaat tegen mij geroepen. Als 'andersdenkende' zit er stiekem misschien wel een kern van waarheid in. Zie het als anders denken, zie het als onbevangen, zie het als nuchter, zie het als creatief. Maar waar een wil is, is een weg. Linksom of rechtsom.

Met de combinatie van deze eigenschappen en die visie bedenk ik scherpe content en pas ze toe in (nieuwe) websites en op verschillende social media kanalen. Alles om de online zichtbaarheid van hospitality-ondernemers te vergroten.

Hospitality

De rode draad in mijn loopbaan speelt zich af in de enerverende hospitality-wereld. Na diverse bijbanen in de horeca startte mijn carrière als grondstewardess op de Groningse luchthaven en Facility Manager in verzamelgebouw De Mediacentrale in Groningen. In de functie van Office Manager van de horeca-afdeling in de dynamische voetbalwereld bij FC Groningen heb ik me 10 jaar lang als een vis in het water gevoeld.

In alle genoemde functies 'zong ik de 2e stem', net als in de auto trouwens. Ik stond niet op de voorgrond maar zorgde op de achtergrond voor een gestroomlijnd verloop van gezellige avonden, fijne vakanties, een werkbaar onderkomen en geslaagde bijeenkomsten, congressen, themafeesten en natuurlijk wedstrijdbeleving!

Op de achtergrond vooraan staan

Ook nu als Online Hospitality Assistent sta ik op de achtergrond vooraan. Waar jij in het ondernemerschap al tijden tegenaan hikt in het opzetten en onderhouden van je huisstijl, website en/of social media, help ik jou je herkenbaarheid te vergroten. Doormiddel van prikkelende branding & content op website & social media zet ik jouw onderneming op scherp!  

De werking van mijn misschien ietwat autistische trek om alles 'gelijk te willen trekken' met daarin een logische opbouw blijft me boeien en kent geen stop.

 

Fun facts

maar waar je helemaal niets mee kunt:

  • Ik ben vernoemd naar Paul McCartney en ben meerdere malen door mijn vader meegesleurd naar zijn concerten

  • Vrienden en oud-collega's noemen me Paulus of Plaus. Mijn ouders noemen me Plienemien

  • Berend Botje ging uit varen, met zijn scheepje naar Zuidlaren: hier ben ik opgegroeid

  • Er gaat niets boven Groningen. Behalve Schiermonnikoog! Hier vierden we vroeger meerdere keren per jaar vakantie in ons familiehuis en ga ik nog steeds naartoe zodra het kan, het voelt als mijn 2e thuis

  • Nu ben ik voor een bepaalde periode woonachtig op Curaçao #islandgirl (in de zomer van 2023 wordt NL weer de thuisbasis)

  • I'm a sucker for sea!

  • De eerste website die ik heb gemaakt was voor de ritmische gymnastiekvereniging. Die sport heb ik zo'n 15 jaar beoefend

  • Daarna ging ik tennissen en heb ik de socials opgezet voor de club en het jaarlijkse open toernooi waarvan ik 8 jaar toernooileider ben geweest
     

Vanuit hier is de interesse ontstaan en gegroeid voor logische zichtbaarheid op website en social media. Hoe bereik je de mensen die je wilt bereiken

Wil je nog meer nuttige of onzinnige dingen van me weten? Neem dan vooral contact met me op via de site of WhatsApp

bottom of page